Produkter til hestefoder nær mig (14)

Hest Ren - Hest Ren fra Beckers Bedste Dyrefoder er en artskorrekt, naturlig og g

Hest Ren - Hest Ren fra Beckers Bedste Dyrefoder er en artskorrekt, naturlig og g

Nassfoderet lavet af rent hestekød giver din hund alle de vigtige næringsstoffer. Takket være vores naturlige og udvalgte ingredienser er vores Hest Pur yderst velsmagende og letfordøjeligt. Vores sammensætning indeholder 70% hestekød og 29% hestebouillon. Dermed kommer 99% af proteinerne fra hesten, og derudover 1% mineraler. Vores vådfoder til hunde med enkeltprotein hest fra Beckers Beste Dyrefoder er letfordøjeligt og særligt anbefalet til allergikere, da der kun er én proteinkilde, og hele produktet er fremstillet uden korn. Alle produkter fra Beckers Beste Dyrefoder er uden tilsætning af sukker, farve-, aroma- og konserveringsstoffer. Vores konservering sker helt naturligt i den egen kogebouillon. Vi producerer udelukkende i Tyskland, og ingredienserne stammer også fra Tyskland. Hos os og også hos vores underleverandører er dyreforsøg grundlæggende forbudt.
Drahtseil für Stallentmistung / Entmistungsseil

Drahtseil für Stallentmistung / Entmistungsseil

Wir bieten Drahtseile für Entmistungsanlagen für Ställe an. Unser Portfolio umfasst drei verschiedene Versionen: - Entmistungsseil Standard (8x7+FC), Edelstahl 1.4301 - Entmistungsseil Special (6x19S+FC), Edelstahl 1.4301 - Entmistungsseil kunststofff ummantelt, verschiedene Ausführungen, verzinkt Für weitere Informationen besuchen Sie bitte unsere Website: https://www.hamburger-drahtseilerei.de/produkte/drahtseile/entmistungsseil/
Frossen Charolaise hakket kød - 700g boks

Frossen Charolaise hakket kød - 700g boks

Charolaise hakket kød - 15% fedt - 2 x 350g - rent oksekød
Solsikkepiller - Oliefrøafgrøder

Solsikkepiller - Oliefrøafgrøder

Solsikkepiller - Oliesædafgrøder
BRYGGEENZYMER - GUMINASE-P

BRYGGEENZYMER - GUMINASE-P

GUMINASE-P er en blanding af svampe ß-glucanaser, pentosanaser, amylaser og endoproteaser, der er udvalgt for at forbedre udbyttet af urt ekstrakt og urt filtreringshastigheden, når der brygges med rå hvede eller rå byg. FORMÅL At øge udbyttet af urt ekstrakt ved at nedbryde cellevæggenes bestanddele, forbedre gelatiniseringen af stivelseskornene og gøre det lettere for amylaserne at nå deres substrat, når der brygges med høje niveauer af rå hvede eller byg. At forbedre urt filtreringshastigheden ved at hydrolysere ß-glucaner og pentosaner. TEMPERATUR Optimal 45-55°C. pH EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. ANVENDELSE Guminase P tilsættes i begyndelsen af mæsken. TILGÆNGELIGHED Pulverform i plast- eller papdunke på 25-50 kg. EKSEMPLER 100% rå hvede brygning ved brug af eksogene amylaser og Guminase P (satser: % w/w enzym/hvedekorn). Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotriose (%) Glukose (%) Frit Amino Nitrogen (ppm)* Filtreringshastighed 0,1% (w/w)... Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri
Galega - Tørret gedrogn, Galega officinalis, galega urt

Galega - Tørret gedrogn, Galega officinalis, galega urt

Høj kvalitet tørret Galega urt til engros Urt (lat. Herba galegae) anvendes til behandling. Den overjordiske del af planten indsamles, topskuddene fra blomstrende planter 20-25 cm høje klippes af, og de tørres hurtigt. Anvendes i folkemedicin som et middel mod diabetes; bruges også til at øge mælkeproduktionen, som diuretikum og diaphoretikum. Planten er giftig. Vi sørger for tørring af vores produkter, der opfylder alle krav for at bevare maksimalt af de nyttige stoffer. Ursprungsland - Ukraine Type: Konventionel Plante del: Urte Mængde: op til 20 tons om året Pakke: Som krævet
Jordnødder, ristede - Ristede jordnødder

Jordnødder, ristede - Ristede jordnødder

Med de ristede NutriPur jordnødder får du snack-oplevelsen direkte hjem til dig eller på kontoret. Også perfekt til at tage med på farten! Nødder er kendetegnet ved et højt indhold af proteiner. Ideel til din lækre mellemmåltid. Jordnødderne er fri for smagsforstærkere, farvestoffer og konserveringsmidler. Snack det!
KORN BREAD 50 - Halvfærdigt Koncentrat til Mørkt Brød med Korn og Frø

KORN BREAD 50 - Halvfærdigt Koncentrat til Mørkt Brød med Korn og Frø

Halvfærdigt koncentrat til produktion af rustikt mørkt brød, med en blød og elastisk krumme, rig på korn, ekstruderet majs og frø. Format: 10 kg Dosering: 50%
Frøblanding Ekr/egr - Vegetation og Gødning

Frøblanding Ekr/egr - Vegetation og Gødning

Optigrun Frøblanding EKR/EGR til naturtagssystemet (også skråtag). Skal anvendes i forbindelse med sedumfrøsåning (derefter 50 g/m²). EKR urt version: ca. 30 urt arter EGR græs version: ca. 9 græs arter Til omfattende grønne tage (også skråtag)
KØB TRÆPELLETS 6MM

KØB TRÆPELLETS 6MM

Træpiller 6 mm er en bekvem, økonomisk og effektiv måde at opvarme dit hjem eller din virksomhed med husholdnings- og naturbrændstoffer. Træpiller af kvalitet A1 Diameter: 6–8 mm Lav støvindhold < 1 % Høj aske smeltepunkt > 1200 °C Fremstillet af de bedste urskove Hårdttræ- og blødttræspiller 6 mm: Hårdttræ som ahorn, eg, birk og ask. Og vi ved alle, at vi bruger nåletræer som fyr, gran og ædelgran. Køb træpiller 6 mm. Forbrug af europæiske træpiller: Den største del af forbruget går til varmeproduktion – 61,8 %. Forbruget af piller til varmeproduktion kan yderligere opdeles i tre markeder: rumopvarmning (69 %), kommerciel opvarmning (19 %) og varme fra kraft-varme-kobling (12 %). De resterende 38,2 % af træpillerne blev brugt til energiproduktion. Det skal bemærkes, at teknologier til energiproduktion fra piller til varme, elektricitet eller begge dele er modne. Diameter: 6–8 mm
BRYGGEENZYMER - DESATASE

BRYGGEENZYMER - DESATASE

DESATASE er en amylolytisk præparation (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolase), som katalyserer hydrolysen af alfa-1,6 bindingerne i amylopektin, hvilket muliggør højere maltoseudbytter i kombination med maltogene amylaser. FORMÅL At øge maltets diastatiske kraft ved at forbedre den native ß-amylase-aktivitet i malten. At øge fermenterbarheden af urten (tilsyneladende attenueringsgrænse). Cirka 25% af de samlede kulhydrater i urten er ufermenterbare. Tilsætningen af Desatase i kombination med maltogene amylaser som Maltosylase til fermentoren omdanner de ufermenterbare dextriner til maltose, som igen fermenteres til alkohol, hvilket giver en tilsyneladende attenuering højere end 100% uden tab af fylde eller skumholdbarhed. Ved den samme alkoholkoncentration som en normalt attenueret øl vil den super-attenuerede øl have krævet 25% mindre råmateriale. Se Attenuation Modulation. TEMPERATUR Optimal 55-60°C. De enzymatiske komponenter inaktiveres i øl (pH 4,2)...
Brygning Enzymer - Guminase

Brygning Enzymer - Guminase

GUMINASE er en blanding af svampekarbohydrase, herunder ß-glukanaser (ß1-3 og ß1-4 endo-glukanaser), xylanaser og hemicellulaser. Denne velafbalancerede blanding af karbohydrase er fri for proteaser for at undgå en stigning i urtfarven og for at bevare øllets pro-skumproteiner. TEMPERATUR GUMINASE kan anvendes op til 75°C og inaktiveres hurtigt over denne temperatur. De sædvanlige temperaturer, der anvendes under mæskning, falder sammen med GUMINASE's optimale aktivitet. pH-EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. FORMÅL At reducere urtens ß-glukan- og pentosanindhold samt urtens viskositet og gøre mæskfiltreringen lettere samt ølfiltreringen, især når der brygges med høje niveauer af råkorn som byg eller hvede. EKSEMPLER Effekterne af tilsætningen af GUMINASE til en prøve af GATINAIS-malt og til en blanding af 75% malt og 25% rå hvede (EBC konventionel mæsk). A = tilsætning af 1 kg pr. 10 tons malt B = tilsætning af 3 kg pr. 10 tons malt C = tilsætning af 1 kg pr. 1 ton rå... MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% HVEDE 75% MALT + 25% HVEDE + C 75% MALT + 25% HVEDE + D:MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% HVEDE 75% MALT + 25% HVEDE + C 75% MALT + 25% HVEDE + D
EXTRA MALT - Halvfabrikata med Bygmaltekstrakt

EXTRA MALT - Halvfabrikata med Bygmaltekstrakt

Halvfabrikata med bygmaltekstrakt baseret på hvedemel. Format: 15 kg Dosering: 0,4 - 0,8%
BRYGGEINGREDIENSER - GUMINASE-P

BRYGGEINGREDIENSER - GUMINASE-P

GUMINASE-P er en blanding af svampe ß-glucanaser, pentosanaser, amylaser og endoproteaser, der er udvalgt til at forbedre udbyttet af urt ekstrakt og urt filtreringshastigheden ved brygning med rå hvede eller rå byg. FORMÅL At øge udbyttet af urt ekstrakt ved at nedbryde cellevæggenes bestanddele, forbedre gelatiniseringen af stivelseskornene og gøre det lettere for amylaserne at nå deres substrat, når der brygges med høje niveauer af rå hvede eller byg. At forbedre urt filtreringshastigheden ved at hydrolysere ß-glucaner og pentosaner. TEMPERATUR Optimal 45-55°C. pH EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. ANVENDELSE Guminase P tilsættes i begyndelsen af mæsken. TILGÆNGELIGHED Pulverform i plast- eller papdunke på 25-50 kg. EKSEMPLER 100% rå hvede brygning ved brug af eksogene amylaser og Guminase P (satser: % w/w enzym/hvedekorn). Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotriose (%) Glukose (%) Frit Amino Nitrogen (ppm)* Filtreringshastighed 0,1% (w/w)... Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri